Search

İptal ve İade Koşulları

GENEL

1 – Bu metin www.reklammedyagroup.com internet sitesinin İptal ve İade koşullarını kapsamaktadır.

2 – Kullanmakta olduğunuz web sitesi üzerinden elektronik ortamda sipariş verdiğiniz takdirde, size sunulan ön bilgilendirme formunu ve mesafeli satış sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız.

3 – www.reklammedyagroup’a ait internet sitesinde satılan tüm hizmetler Reklam Medya Group / Canan Alemdar Şti. . tarafından yerine getirilmektedir.

4 – www.reklammedyagroup.com müşterinin talebi üzerine taahhüt ettiği hizmetleri sağlayacaktır.

5 – Teklifin kabulü ve sözleşmenin imzalanmasından itibaren müşteri tarafların kararlaştırdığı hizmet bedelini peşin olarak ödemeyi kabul ve taahhüt eder.

6 – Müşteri gönderilen iletişim bilgilerinin doğruluğunu şimdiden kabul ve taahhüt eder. Müşterinin göndermiş olduğu iletişim bilgilerinin doğruluğu yine müşterinin sorumluluğunda olup, bu konulardan doğabilecek her türlü zarardan müşteri sorumlu olacaktır.

7 –  www.reklammedyagroup.com  internet sitesinden satın alınan hizmetler ile ilgili iptal / iade başvuruları info@reklammedyagroup.com  e-posta adresi aracılığıyla yapılmaktadır.

8 – www.reklammedyagroup.com müşteriye, mesafeli satış sözleşmesinde taahhüt ettiği hizmetleri sağlayamadığı takdirde müşteriye iadeyi havale, EFT, nakit veya Kredi kartı işleminin kısmi iadesi şeklinde gerçekleştirebilir.

Arabic   English  German  Turkish